Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home  Mijn kind

Mijn kind

De jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland is er voor jou en je kind van zwangerschap tot en met middelbare school. Met al je vragen over opvoeden en opgroeien kun je bij ons terecht. Ook zorgen we dat je kind gezondheidsonderzoeken krijgt en geven we vaccinaties tegen besmettelijke ziektes. Bekijk onze video over de jeugdgezondheidszorg.

Opvoedinformatie

Betrouwbare en actuele informatie over gezond opgroeien en opvoeden vind je op de website van GroeiGids. Via de GroeiGids-app heb je de informatie altijd dichtbij. 
 

Jongeren

Ben je een jongere? Dan is de website JouwGGD.nl er voor jou! Je vindt er informatie over gezondheid en je kunt er online (anoniem!) chatten met een jeugdarts of jeugdverpleegkundige. 
 

Wat vind jij van ons?

We horen graag wat jij van onze zorgverlening vindt en of je tips hebt waardoor we ons werk beter kunnen doen. Als je niet tevreden bent, praat daar dan over met de betrokken medewerker en/of leidinggevende. Kom je er niet uit, vul dan het klachtenformulier in. Het gaat tenslotte om de zorg voor jouw kind. Heb je kinderen onder de 12 jaar? Dan kun je deelnemen aan ons ouderpanel.
 

Privacy

We vinden de privacy van jou en jouw kind belangrijk. Medewerkers van GGD IJsselland hebben geheimhoudingsplicht en delen geen gegevens met derden zonder jouw toestemming. Alleen de jeugdarts, jeugdverpleegkundige en assistent van GGD IJsselland gebruiken het dossier. Gegevens stellen we wel anoniem beschikbaar voor wetenschappelijk en medisch onderzoek. Meer informatie over privacy en persoonsgegevens.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.