Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home Mijn kind

Mijn kind

Ben je een ouder of verzorger? Dan is GGD IJsselland er voor jou. De GGD begeleidt ouders bij het opgroeien en opvoeden van kinderen van 0 tot 18 jaar op het consultatiebureau en op de school van jouw kind(eren). GGD IJsselland verzorgt ook de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma en inspecteert de hygiëne en veiligheid van kindercentra.

Op onze website vind je informatie over onze gezondheidsonderzoeken en over het gezond opgroeien en opvoeden van kinderen.

Coronavirus

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus, gaat het werk van Jeugdgezondheidszorg iets anders dan je van ons gewend bent:

  • Waar mogelijk vinden contactmomenten plaats via (beeld)bellen. In Mijnkinddossier vind je de meest recente informatie over jouw afspraak.
  • Iedereen (vanaf 13 jaar) die een afspraak heeft bij de GGD vragen we om een mondneusmasker te dragen.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en medewerkers.
  • Kom met maximaal één ouder/begeleider naar een afspraak.
  • In verband met het coronavirus gaan de inloopspreekuren tijdelijk niet door. Je kunt wel een afspraak maken om even langs te komen. Bel daarvoor met 088 - 443 07 02 of vul het contactformulier in.

Brochure Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar

Lees in onze brochure Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar wat je van ons kunt verwachten of kijk op onze webpagina over gezondheidsonderzoeken.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.