Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Professionals  GGD Academy

GGD Academy

De ontwikkelingen in het sociale domein zijn sterk van invloed op de publieke gezondheid. Taken en verantwoordelijkheden veranderen. Onze visie op gezondheid verandert: van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag: Positieve Gezondheid! De GGD Academy ontwikkelt trainingen vanuit actuele vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid. Op een juiste manier inspelen op deze veranderingen – daar gaan onze trainingen over.

Voor wie

Voor ondernemers, bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, scholen, gemeenten, woningbouwcorporaties en meer verzorgen wij praktijkgerichte en prikkelende trainingen. Zo helpen wij professionals - in een veranderende omgeving- hun werk professioneel en met plezier te kunnen uitvoeren. Met als doel een sterke publieke gezondheid!

Wat maakt de GGD Academy uniek

  • Trainingen worden op maat gemaakt;
  • Theorie én praktijk wisselen elkaar af;
  • Onze trainers zijn professionals die zelf in het veld werken. Ze hebben een groot netwerk in de gezondheidszorg en binnen gemeenten. Deze kennis delen zij graag;
  • Deelnemers gaan direct actief aan de slag; dat is bij iedere training ons streven;
  • Trainingen zijn kortdurend en afwisselend.

Trainingen

Vragen?

Staat wat je zoekt niet bij ons aanbod? En heb je wel een actuele trainingsvraag op het gebied van Publieke Gezondheidszorg? Mail of bel naar de GGD Academy. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.