Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Vaccinatiedata in Hardenberg

Op deze webpagina zie je waar en wanneer je je vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma kunt komen halen. Deze informatie is voor kinderen en jongeren die in de gemeente Hardenberg wonen. GGD IJsselland geeft de vaccinaties op een consultatiebureau in de gemeente waar je woont.
Heb je een vragen over de vaccinaties? Kijk dan op onze veel gestelde vragen en antwoorden. Misschien staat je antwoord daar al bij.

Hardenberg: LOC+, Parkweg 1-7

HPV:    
 

DTP en BMR:  
13 november    14.00 - 15.00 uur
11 december    14.00 - 15.00 uurMeningokokken ACWY (identificatiebewijs verplicht voor jongeren die 14 jaar of ouder zijn)

Voor jongeren die geboren zijn in de jaren 2003 of 2005 en voor jongeren die eerder een uitnodiging hebben gehad voor de meningokokken ACWY-vaccinatie maar toen niet konden komen:

 


N.B. De uitnodiging voor de meningokokkenvaccinatie ontvang je via de post. Het RIVM verstuurt deze een paar weken voor de vaccinatiedatum. In de brief lees je op welke locatie we je uitnodigen.


Dedemsvaart: Zorgcentrum, Schuttevaer 39

HPV:     
 

DTP en BMR:  
3 december 16:00-16:45 uurMeningokokken ACWY: (identificatie verplicht voor jongeren die 14 jaar of ouder zijn)
Voor jongeren die geboren zijn in de jaren 2003 of 2005 en voor jongeren die eerder een uitnodiging hebben gehad voor de meningokokken ACWY-vaccinatie maar toen niet konden komen:N.B. De uitnodiging voor de meningokokkenvaccinatie ontvang je via de post. Het RIVM verstuurt deze een paar weken voor de vaccinatiedatum. In de brief lees je op welke locatie we je uitnodigen.