Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Locaties  Zwolle

Hoofdlocatie Zwolle

De hoofdlocatie van GGD IJsselland is gevestigd in Zwolle: 
Zeven Alleetjes 1, 8011 CV  Zwolle

Op de hoofdlocatie kun je terecht voor:

Kantoorlocatie testen en bron- en contactonderzoek coronavirus:
Hanzelaan 336, 8017 JL Zwolle

Algemeen postadres GGD IJsselland
Postbus 1453, 8001 BL Zwolle

Testlocatie Zwolle coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Zwolle is gevestigd aan de Ceintuurbaan 15. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Komende vanaf de A28 ga je direct na de McDonald’s rechtsaf en je vindt ons meteen links. Kom je vanaf het centrum van Zwolle dan bereik je ons via de Floresstraat. Je kunt dicht bij de ingang parkeren. Er staat een stoplicht buiten waaraan je kunt zien wanneer de eerstvolgende aan de beurt is. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. Na de test ga je via de zijkant van het gebouw weer naar buiten en kun je terug naar het parkeerterrein. Je vertrekt door het parkeerterrein rechtdoor te verlaten (achter de McDonald’s langs) of je rijdt rechtsaf het parkeerterrein af.

N.B. Gebruik je de navigatie om naar ons toe te rijden? Zorg dan dat je op tijd afslaat. Googlemaps en iPhone-maps tonen Ceintuurbaan 15 niet altijd juist, waardoor je te ver doorrijdt en niet makkelijk terug kunt. Neem ter hoogte van de McDonalds's de korte afslag naar onze testlocatie. Je kunt ook de volgende coördinaten kopiëren en plakken in Googlemaps/iPhone-maps: 52.521756, 6.116715

Consultatiebureaus Zwolle

In de gemeente Zwolle zijn er 3 consultatiebureaus:

  • Zwolle-Noord: Straussplein 2, 8031 AE Zwolle (Holtenbroek)
  • Zwolle-Zuid: Democratenlaan 86, 8014 VC Zwolle
  • Zwolle-West: Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, 8043 LT Zwolle

Wil je een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau spreken? Wanneer je ons op werkdagen belt dan belt ze je zo snel mogelijk terug. Kijk voor de contactgegevens rechts op deze pagina.

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Vanaf 16 maart zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.