Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

Coronaprik 2023 nog tot en met 23 december in regio IJsselland

Mensen van 60 jaar en ouder, zorgmedewerkers met direct patiëntencontact en mensen die jaarlijks uitgenodigd worden voor de griepprik, kunnen in de regio IJsselland op verschillende locaties nog tot en met 23 december de coronaprik halen bij de GGD. Met de coronaprik brengen zij hun bescherming tegen ernstig ziek worden door corona weer op peil. 60-plussers hebben hierover een brief van het RIVM in de bus gehad, of ontvangen deze binnenkort. Soms staat er een ingeplande afspraak bij de GGD in de brief. Voor zwangeren en voor mensen met een verwijzing van een medisch specialist, geldt dat zij ook in heel 2024 de coronaprik kunnen krijgen.

Valt u binnen de doelgroep, hebt u nog geen afspraak en wilt u wél de coronaprik?

Ga dan direct naar planjeprik.nl (of bel met 0800-7070) en maak een afspraak. U kunt tot en met 23 december bij de GGD IJsselland terecht. Daarna is de najaarsronde voorbij en kunt u op de meeste GGD-priklocaties geen coronaprik meer halen. Kijk op onze website om precies te zien tot wanneer, waar en hóe u binnen uw regio de coronaprik kunt krijgen.

Het is belangrijk om tijdig een afspraak in te plannen: naarmate het einde van het jaar in zicht komt, zullen steeds meer locaties sluiten of maar beperkt geopend zijn. In Zwolle is voldoende plek.

Coronaprik aan huis

Kunt u niet zelfstandig én niet met hulp van anderen naar een GGD-priklocatie komen? Dan kunt u tot en met 8 december via het nummer 0800-2077 met de GGD overleggen of u eventueel de coronaprik aan huis kunt krijgen.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.