Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Privacy  Social media en privacy

Social media en privacy

GGD IJsselland is actief op sociale media kanalen, onder andere LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. GGD IJsselland kan op deze platformen gevolgd worden en andere accounts volgen. Ook kan GGD IJsselland reageren op individuele, relevante vragen en opmerkingen, als dit wettelijk is toegestaan.

GGD IJsselland heeft het recht om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Er kan ook geen enkel recht ontleend worden aan het inhoudelijk wel of niet reageren. Het kan voorkomen dat - bij het deelnemen aan sociale media kanalen of het beantwoorden van vragen of opmerkingen - GGD IJsselland (persoons)gegevens zal vastleggen. Deze zullen in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens en het privacybeleid worden verwerkt.

GGD IJsselland is niet verantwoordelijk voor de manier waarop andere sociale media gebruikers met persoonsgegevens omgaan op de sociale media kanalen of de content hiervan. GGD IJsselland heeft het recht om reacties te verwijderen of accounts te blokkeren als deze niet in lijn zijn met de communityregels.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.