Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeCorona Coronavaccinatie

Coronavaccinatie

GGD IJsselland organiseert de vaccinaties van zorgmedewerkers en mobiele ouderen: zo zorgen wij voor een geschikte toegankelijke locatie, de logistiek ter plekke en het (medische) personeel ter plekke om de vaccinaties te geven. Dit doen we in een aparte hal in de IJsselhallen in Zwolle en in de Evenementenhal in Hardenberg.

Coronavaccinatie voor ouderen en zorgmedewerkers

Vragen over de coronavaccinaties?

Landelijk informatienummer
Bel 0800 - 1351 voor alle algemene vragen over corona en coronavaccinaties (zeven dagen per week 8.00-20.00 uur).

Landelijke informatiewebsite
Op www.coronavaccinatie.nl vind je de meest actuele informatie, vragen én antwoorden over de coronavaccinatie.

Vaccinatie op uitnodiging
Kom je in aanmerking voor een coronavaccinatie? Dan krijg je daar een persoonlijke uitnodiging voor. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Bekijk hier de locaties voor coronavaccinatie. De Rijksoverheid bepaalt de volgorde van het vaccineren, welk vaccin de GGD kan gebruiken en hoeveel we tot onze beschikking krijgen. Op rijksoverheid.nl/corona vind je meer informatie.

Medische vragen
Voor medische vragen over de coronavaccinatie kun je contact opnemen met je huisarts of bellen naar het hiervoor bestemde telefoonnummer in de uitnodigingsbrief.

Contact met GGD IJsselland
Heb je een vraag over de coronavaccinatie speciaal aan GGD IJsselland? Kijk eerst op deze webpagina of je je antwoord al kunt vinden. Bel anders ons algemene telefoonnummer 038 428 14 28.
 

Meer informatie

Op de volgende websites vind je meer informatie:

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.