Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Leveranciersinformatie

Het streven van GGD IJsselland is om bij de aankopen een goede prijs-kwaliteit verhouding te realiseren. De samenwerking met leveranciers is daarbij essentieel. Er wordt gewerkt aan duurzame relaties met onze leveranciers, zodat wij gezamenlijk zorg kunnen dragen voor het verlenen van de beste publieke gezondheidszorg. Er wordt waarde gehecht aan privacy, veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Transparant, ethisch en integer handelen staan hierbij centraal.

Aanbestedingen

Het aanbestedingsplatform Tenderned wordt gebruikt voor het goed en gestructureerd doorlopen van het tactisch inkoopproces. Leveranciers kunnen, indien van toepassing, met behulp van dit platform kennisnemen van voorgenomen inkoopprojecten.

Leverancierscontracten worden door de verantwoordelijke contractmanager afgesloten, waar nodig ondersteund door Inkoop. 
GGD IJsselland hanteert het Inkoop- en aanbestedingsbeleid en de Algemene Inkoopvoorwaarden van GGD IJsselland bij de aanschaf van goederen en diensten. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de Inkoopvoorwaarden van de VNG .

De Algemene Inkoopvoorwaarden van GGD IJsselland gelden voor al onze leveranciers, behalve bij het leveren van ICT-dienstverlening, dan is de GIBIT (Gemeentelijke voorwaarden bij IT) van toepassing. 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.