Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Vaccinatiedata in Raalte

Op deze webpagina zie je waar en wanneer je je vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma kunt komen halen. Deze informatie is voor kinderen en jongeren die in de gemeente Raalte wonen. Maar ook voor vrouwen die zwanger zijn en die een afspraak willen maken voor de kinkhoestvaccinatie (deze 22wekenprik zit vanaf 16 december 2019 in het RVP!). GGD IJsselland geeft de vaccinaties op een consultatiebureau in de gemeente waar je woont.
Heb je vragen over de vaccinaties? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen en antwoorden. Misschien staat je antwoord daar al bij.

Vaccinatiedata DTP, BMR, HPV en Meningokokken ACWY

Raalte, Monumentstraat 55a

Belangrijk: neem de uitnodiging of oproepkaart van het RIVM mee.
(identifcatiebewijs verplicht voor jongeren die 14 jaar of ouder zijn) voor jongeren die een uitnodiging hebben ontvangen.

HPV: 
21 september 2021, alleen met een uitnodiging van de RIVM. 

DTP en BMR:
21 september 2021, alleen met een uitnodiging van de RIVM. 
13 oktober 2022, alleen met een uitnodiging van de RIVM.

Meningokokken ACWY: alleen met een uitnodiging van de RIVM.
 

Uitwijkmiddag
Kun je (echt) niet op de datum of het tijdstip waarvoor je bent uitgenodigd? We organiseren elke maand een uitwijkmiddag. Daar kun je alleen op afspraak terecht (bel ons of gebruik ons contactformulier). 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.