Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Leskisten overige onderwerpen

Leskist Doodgewoon

Doelgroep: Groep 1 t/m 8
Inhoud: Deze leskist over dood en rouwverwerking behandelt op integere wijze de dood van familieleden, vriendjes, vriendinnetjes en huisdieren. Door met leerlingen open over de dood te praten, leren ze om te gaan met gevoelens die daarmee samen gaan. Ze leren dat verdriet deel uitmaakt van het leven. De leskist bestaat uit een handleiding met achtergrondinformatie en lessuggesties, een protocol, audiovisueel materiaal en boeken.

Leskist Smaaklessen

Doelgroep: Groep 1 t/m 8
Inhoud: Deze leskist bevat alle materialen om met Smaaklessen aan de slag te gaan. Smaaklessen is een lesprogramma over eten voor groep 1 tot en met 8. Het draait om het beleven van voedsel. Proeven, ruiken, horen, voelen en kijken: met al hun zintuigen verkennen leerlingen het dagelijkse eten. De onderwerpen zijn opgedeeld in: smaak, gezond eten, voedselproductie, consumentenvaardigheden en koken. Elke groep heeft een eigen handleiding met lessen.  De Smaaklessen worden door de eigen leerkracht verzorgd. U kunt de lessen ook downloaden. Kijk voor meer informatie en materiaal voor het digibord op de website van Smaaklessen.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.